Mreža savjeta ucenika Republike Srpske – mRESURS


05.11.2007

Aktivnosti savjeta učenika

od Gimnazija PrnjavorTokom septembra mjeseca izvršen je izbor predsjednika, zamjenika i sekretara savjeta učenika naše škole. Nakon izbora, nove članove savjeta smo upoznati sa radom u prošloj školskoj godini. Tokom oktobra izradili smo plan rada savjeta učenika za ovu školsku godinu te je predsjednik savjeta učenika upoznao ostale članove sa zaključcima Konferencije SU održane u Laktašima.
Naš savjet je dobio sredstva u iznosu od 600KM za projekat „Kutak za talente“. Sredstva su dobivena putem malog granta od Ministarstva za porodicu, omladinu i sport Republike Srpske. Cilj ovog projekta je da se pregradi hodnik i dobije prostor za izvođenje slobodnih aktivnosti. Pošto sredstva dobivena od malog granta nisu dovoljna za kompletno uređenje učionice, kontaktirali smo sponzore i od njih dobili vrata, radijatore i digitalni foto aparat za savjet učenika.
U hotelu „City“ u Prnjavoru, 30. oktobra, 2007. godine održan je okrugli sto na temu „Volonterizam i socijalna uključenost“, koju je organizovala OKC iz Banja Luke. Uz koordinatora Vesnu Ignjatić i predsjednicu savjeta Milicu Đurđević prisutni su bili predstavnici opštine, Centra za socijalni rad, Svetosavske omladinske zajendice, omladinskog centara „Mala Evropa“, Udruženja za slabovidne osobe.


dokumenti uz aktivnost:

Copyright © by OKC 2007