Mreža savjeta ucenika Republike Srpske – mRESURS


04.05.2007

Izgradnja prostorije za rad Savjeta učenika - Klub učenika

od Tehnička škola „Mihajlo Pupin“ Bijeljina

Sve do sada, Savjet učenika je, u nedostatku svog prostora, držao sastanke u raznim učionicama koje su bile slobodne, zavisno od rasporeda. Nismo imali pristup FAX-u kada nam je bio potreban, a ni kompjuteru, odnosno internetu... Sve se promijenilo krajem prethodne školske godine. Odlučili smo da razgovaramo sa direktorom u vezi sa tim problemom. Nismo ni iznijeli sve stavove i prijedloge,a direktor nam je već odgovorio potvrdno, tj.obavijestio nas je da ćemo novu školsku dočekati sa novim, potpuno opremljenim prostorom za rad savjeta.
Septembar, ulazimo u školu. Ortaci me zovu da vidim nešto novo. Otvaramo nova vrata i... ulazimo u novu učionicu! Obećanja su ispunjena!
Razgovarali smo sa direktorom oko potrebne opreme i rasporeda u učionici. Prve sedmice stigla je sva oprema. Nekoliko učenika se sakupilo i pomoglo domaru u uređenju. Od opreme izdvajamo: PC novije tehnologije sa brzom internet konekcijom, fax, DVD player, TV, a tu su i klima uređaj, projektor i pojačalo za školski razglas. Na izlazu iz Kluba učenika nalazi se oglasna tabla koju treba da ukrasimo.
Sve u svemu, prezadovoljni smo ishodom i beskrajno zahvalni najboljem direktoru. Na ovaj način nam je dao dodatnu motivaciju za rad, što se i osjeti u kolektivu. Kao da postoji više inspiracije u radu, više
odgovornosti i želje za napredkom.


dokumenti uz aktivnost:

Copyright © by OKC 2007