Mreža savjeta ucenika Republike Srpske – mRESURS


04.05.2007

SAJAM ŠKOLSKIH AKTIVNOSTI - REGIONALNI PROJEKAT

od Elektrotehnička škola Prijedor

Naša škola, Elektrotehnička škola u Prijedoru, bila je nosilac regionalnog projekta "Sajam školskih aktivnosti" koji je održan 20. aprila 2007. godine u prijedorskom pozorištu. U ovom, istovremeno i prvom regionalnom projektu, koji je od velike važnosti za sve Savjete učenika iz naše regije učestvovalo je 8 srednjih škola iz regije Prijedor.
U navedenoj manifestaciji, naša škola se predstavila sekcijom "Mladih elektroničari" koji su predstavili inovacije učenika koje su osvojile mnogo uspjeha u struci elektrotehnike i elektronike.
Takođe, našu školu predstavio je i jedan mladi muzički talenat, Dejen Aćimović, koji je sve prisutne oduševio svojim pjevačkim sposobnostima. Nas Savjet učenika imao je i dosta drugih obaveza, pored pripremanja programa za predstavljanje škole, jer je naša škola, kao nosilac projekta, morala obezbijediti sve neophodne uslove da bi se program održao na kvalitetno i uspješno.
U regionalnom projektu učestvovale su sljedeće škole:
- Elektrotehnička škola iz Prijedora, nosilac regionalnog projekta;
- Medicinsko - tehnološka i građevinska škola, Prijedor;
- Gimnazija "Sveti Sava", Prijedor;
- Osnovna i srednja specijalna skola "Đorđe Natošević", Prijedor;
- Ugostiteljsko - ekonomska škola, Prijedor;
- Srednjoškolski centar, Kostajnica;
- Srednja mješovita škola "Nikola Tesla", Kozarska Dubica;
- Gimnazija "Petar Kočić", Novi Grad.

U ovom zajedničkom regionalnom projektu škole učesnice iz Opštine Prijedor bile su zadužene da prodaju ulaznice, koje su bile izrađivane za ovu manifestaciju, u fondu od 300 ulaznica. Od prodaje ovih ulaznica smo sakupili 210 KM, koje ćemo upotrijebiti u humanitarne svrhe.
Naš Savjet učenika u budućnosti namjerava učestvovati u dosta ovakvih projekata i nadamo se da će ih biti mnogo više i da će svaki put biti zanimljiviji.

dokumenti uz aktivnost:

Copyright © by OKC 2007