Mreža savjeta ucenika Republike Srpske – mRESURS


23.04.2007

Izložba "Vaskrsenje Hristovo"

od Medicinska škola Doboj

Svečano otvaranje izložbe bilo je 12. aprila 2007. godine sa početkom u 12 časova. Direktor škole, prof. Slavko Nogo,otvorio je ovu izložbu, a sveštenik Ratko Vračević obavio je duhovni dio i zajedno sa članovima Savjeta učenika i drugim učenicima naše škole prelomio krsni hljeb.
Članovi literarne sekcije su nakon toga čitali svoje radove na temu "Vaskrsenje Hristovo".
Učenici od prvog do četvrtog razreda naše škole su pokazali svoju kreativnost i učestvovali u takmičenju za najljepše šareno jaje, najbolji likovni i literarni rad. Radova je bilo veoma mnogo. Komisija od pet članova (koju su činili direktor škole, pedagog, sveštenik, predsjednik Savjeta učenika i jedan član Savjeta učenika) je na kraju programa proglasila pobjednike u ovim kategorijama.
Svi pobjednici su dobili zaslužene diplome.
Našem pozivu su se svi odazvali. Ispred opštine Doboj, koja podržava većinu aktivnosti naše škole, došao je gospodin Dragan Kovačević, a ispred Centra za kulturu i obrazovanje u Doboju našem pozivu se odazvala gospođa Jovanka Stojčinović-Nikolić.
Članovi Savjeta učenika su ovu aktivnost realizovali u saradnji sa profesorom istorije i demokratije prof. Samojkom Cvijanovićem i sa upravom škole.
Savjet učenika planira i naredne godine na ovaj način obilježiti Vaskrs u Medicinskoj školi.


dokumenti uz aktivnost:

Copyright © by OKC 2007