Mreža savjeta ucenika Republike Srpske – mRESURS


24.04.2017

Trening za predstavnike mRESURS-a trebinjske regije

od Administrator

U prostorijama Ćačkog doma u Trebinju, 21. i 22. aprila 2017. godine, održan je regionalni sastanak trebinjske regije mRESURS-a. Sastanku su prisustvovali predsjednici savjeta učenika 15 škola ove regije.
Na sastanku je izvršena analiza trenutnog stanja u timu i komunikacije unutar regije, kao i retrospektiva na rad rukovodstva regije. Takođe, predstavljen je način implementacije svih aktivnosti trebinjske regije u ovoj školskoj godini u koje spadaju: Dan srednjoškolaca, Jedan slatkiš, jedno dijete, Edukuj se-aktiviraj se, Naš dan sporta i kulture te se planira realizacija akcije Ostavi trag.

Nakon analize rada u toku ove školske godine, članovi naše regije radili su na planiranju regionalne aktivnosti „Naš dan sporta i kulture“. Ista je realizovana u Trebinju u Sportskoj dvorani „Miloš Mrdić“ 22.4.2017. godine na kojoj su bili prisutni učenici srednjih škola ove regije te je aktivnosti prisustvovalo oko 100 srednjoškolaca koju su se predstavili u kulturnom i sportskom dijelu.

Članovi trebinjske regije, takođe, radili su na planiranju dolaska na završnu konferenciju mreSVUBiH-a u Sarajevo kako bi podržali incijativu mladih i pokazali potencijal naše zemlje. Neki od prijedloga, u svrhu poboljšanja i razvoja same ideje, jesu obezbjeđivanje drona kako bi se zabilježili što kvalitetniji kadrovi ovog performansa, te da svi članovi trebinjske regije aktivnosti trebaju prisustvovati u majicama iste boje.


dokumenti uz aktivnost:

Copyright © by OKC 2007